De bungalows

Op het park staan vier bungalows voor bewoning door 2-4 personen en vier bungalows voor bewoning door 4-6 personen. Alle bungalows hebben een woonkamer met open keuken. De keukens zijn allemaal voorzien van een magnetron, koffiezetter en een koelkast met vriezer. In de badkamer bevindt zich een douche, wastafel en toilet.

De bungalows zijn volledig geïsoleerd en voorzien van een eigen centrale verwarming. Vanzelfsprekend beschikken de bungalows over een tv en draadloos internet.

De bungalow voor 2-4 personen is 32 m2 (4 meter breed en 8 meter lang) en beschikt over een slaapkamer beneden en heeft een open vide die met een losse trap bereikbaar is. Op de vide zijn twee slaapplaatsen mogelijk. De hoogte is echter zeer beperkt.

De bungalow voor 4-6 personen is 40 m2 (5 meter breed en 8 meter lang) en beschikt op de begane grond over twee slaapkamers, waarvan een met een stapelbed. Ook deze bungalow beschikt over een vide waar nog twee slaapplaatsen mogelijk zijn. De hoogte is echter zeer beperkt.

Plattegrond bungalow 4-6 person

 

 

Naast de mogelijkheid voor recreatief verblijf zien we als trend dat ons park gebruikt wordt voor langer verblijf. Zo worden de bungalows gebruikt als tijdelijk verblijf gedurende een verbouwing, als ‘tweede huis’ bij lange afstanden tussen huis en werk en door expats.

De rustige ligging en uitstraling van het park maakt van ieder verblijf een plezierig verblijf.

Tarieven
Algemene informatie
Zelf meenemen

Het gebruik van lakens, slopen, linnengoed of slaapzakken is gewenst. Indien gewenst kunt u een linnenpakket huren. Alle bungalows zijn voorzien van twee losse boxspring bedden. Dekbedden zijn in alle bungalows voldoende aanwezig.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst (na 14.00 uur) zullen wij u verwelkomen op het park, daar kunt u het eventuele restant van de huur betalen (contant) en de sleutel in ontvangst nemen.
Bij vertrek ontvangen wij graag de sleutel voor 10.00 uur van u. Wij streven ernaar om op de zaterdagen te wisselen.
De door u gehoorde accommodatie wordt door ons schoongemaakt. Van u verwachten wij dat u de woning bezemschoon oplevert, zorgt voor een schone vaat, een schone koelkast en afgehaalde bedden. Mocht dit niet het geval zijn en / of als er zaken kapot zijn, defect zijn dan wel ontbreken zullen deze in mindering worden gebracht op de waarborgsom.

Contactgegevens

Bungalowpark Erica is gevestigd op de Oude Postweg 22, 3711 AH te Austerlitz (gemeente Zeist).
Wij zijn bereikbaar per mail via het contactformulier.

Aansprakelijkheid

De directie behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor beschadiging, verlies en of diefstal van uw persoonlijke bezittingen. Informeer hiervoor bij uw verzekeringsmaatschappij.
Het is niet toegestaan de bungalow met meer personen te betrekken dan waarvoor deze is ingericht.

Huisdieren

Huisdieren zijn op het park en in de bungalows niet toegestaan.

Algemene voorwaarden

Op alle reserveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Op en rond het park

Het bungalowpark ligt aan verbindingsweg tussen de N224 en het centrum van Austerlitz en is rustig gelegen. Het rustieke karakter van het park staat niet toe dat op het terrein geparkeerd kan worden. Aan de straat is echter voldoende parkeergelegenheid. Het park is voorzien van een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Op ons park kan tegen een kleine vergoeding gebruik gemaakt worden van professionele wasmachines en wasdrogers. Indien gewenst kunnen wij een linnenpakket regelen.

Het park is voorzien van draadloos internet. Wij hebben eveneens verschillende wandel- en fietskaarten met interessante routes. Ook zijn er verschillende folders van activiteiten in de omgeving van Utrecht. Het is mogelijk om uw post op het bungalowpark te laten bezorgen, wij zorgen voor periodieke verspreiding van uw post naar de bungalows.

Op het park zijn honden helaas niet toegestaan.